mandag den 5. juli 2010

Sjælland rundt 2010

Der har været megen snak om regn og rusk dette forår, men nu er sommeren godt nok kommet. Sjælland rundt blev gennemført i noget nær en tropenat, idet temperaturen ikke kom under 17 grader.
Vinden kom alt overvejende fra sydøst, så da vi lagde ud 21:21 havde vi medvind. Senere da vi drejede rundt ved Skælskør og skulle køre op mod vinden, var det dyb nat, og dermed vindstille. Og afsluttende hjem fra Store Heddinge mod Køge havde vi igen medvind. Jamen, er det ikke genialt? Det var ihvertfald utroligt dejligt!

Fra Ordrup CC kørte Flemming, Finn, Svend og undertegnede. Undervejs, dvs faktisk allerede fra starten fik vi deltagelse af Ulla og svenske Magnus. Sammen kørte vi 319 km perfekt paradekørsel med et snit på 31 km/t og en lille time på depoterne undervejs. Det var så stærkt, at Ulla kom ind som første kvinde, 21 minutter før nummer 2, og Svend kom ind som nummer 2 i sin aldersklasse. Sammenlagt lå vi indenfor de første 15%, så det er overordentligt tilfredstillende.
Her står den største del af flokken ved ølvognen efter løbet. Det var tiltrængt!

Bakkerne ude ved Vordingborg er lidt hårde i min vægtklasse, men ellers var jeg utroligt godt kørende. Kun efter Store Heddinge, hvor vi blæste ind mod Køge med 35-37 km/t begyndte jeg at være helt tom for energi. Men sjovt at mærke hvor hurtigt kroppen reagerer når den er helt tom. Det tager kun 2-3 minutter fra man spiser en halv plade TOMS-guldbarre, til energien sidder i benene. Ingen præmier for stilen, den blev bare mast ind, andet er i øvrigt også svært med den hastighed, men kors for en forskel. Som at knipse med fingrene, er man bare ovenpå igen. Flabet nok tog jeg så ikke min andel af føringerne de sidste 15 km, men understod mig ikke fra at tage Køgebyskilt spurten. De andre ville nok hellere gemme deres kræfter til selve målstegen ;-)
Klik på billedet for en forstørrelse, der bliver virkeligt bidt sammen!

Midt på natten er det mørkt, selv i juli måned, så jeg fik lejlighed til at prøve min nye cykellygte af. På mine små test udenfor huset, kunne jeg godt se der var forskel på min normale natteforlygte og så den nye, super-diodelygte, men om det i virkeligheden bare skyldes forskel i farvetemperaturen var mig ikke hundred procent klar, for den gamle lygte blev købt til Vätternrunden og bestemt ikke ueffen. Men, da jeg første gang tændte den nye lygte troede selskabet, at der kom en bil bagfra. Nat blev simpelhen til dag! Hold da op, hvor er der meget blæs på! Så meget, at en bil undervejs gav mig det lange lys, for at få mig til at blænde ned ;-) Cool...

Thit var så sød at hente mig i Køge, så jeg ikke skulle køre bilen hjem selv. Og inden vi ramte motorvejen var jeg da også faldet i søvn. Det er hårdt at knokle en hel nat, efter en hård arbejdsdag. Så er det rart med en god chauffør.

I går skulle jeg gå med lidt forsigtighed på trapper, men ømheden er stort set væk her dagen efter. Længe leve foråret hårde træning.

For dem den slags interesserer brænder man 14.000 kcal af på sådan en nat. Mange flere fakta og kortet med den kørte rute finder du her: http://connect.garmin.com/activity/39006596

1 kommentar:

FHM sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.