torsdag den 19. august 2010

HoneyMoon

Som den bedre halvdel konstaterede: Vi går altså rimelig højt op i vore hobby´er!

Indsigten kom, da vi i går aftes var til et glimrende fordrag med Nicolai Bangsgaard i OCC. Nicolai har cyklet verdenen rundt, 62.000 km og kom hjem i februar. Turen var ikke et racerløb, men en lang lang rejse som livsform.... 4 år tog det!  Om det skyldes en hårdhændet sortering i de tilsvarende 62.000 billeder, eller Nicolai er en usædvanlig gudbenådet fotograf ved jeg ikke, men aftenen var en helt fantastisk flot rejse i billeder, musik og film, krydret med personlige fortællinger fra den lange rejse.

Nu sidder du måske og tænker, om vi er på vej samme vej?  Nej ;-)  men i går, hvor vi sad til dette helaftensarrangement, en tour de force i lysbilleder om cykling, var det også vores bryllupsdag. 20 år tidligere cyklede vi ikke, men vandrede på fjeldet. Så kan du jo selv gætte på, om vores honeymoon stod på hvide strande, palmer og sol, eller regn, blæst, våde strømper og myg....    Det var en fornøjelse! Jo, ærligt!

Men det er nok ikke idealdrømmen om en honeymoon eller en 20 års bryllupsaften ;-) Så, jo vi går altså rimeligt højt op i vore hobby´er.


Du kan læse mere om Nicolai og den lange rejse på www.worldtravellers.dk

Ingen kommentarer: