lørdag den 28. februar 2015

I skovens dybe.. æh .. mudder

Månedens lange lørdag gik til Hareskoven, hvor det lykkedes os stort set at køre en hel runde, samt en lille tur på de nye TTF' ere i Nørreskoven ved Furesøren. (TechnicalTrailFeatures, tekniske spor elementer, mere herom senere)



 Dagens morsomme iagttagelse var at der er forskel på inkarnerede bilister og folk der er vandt til at bruge offentlig transport.. eller at kommunikation er svært.  En af de glade ryttere havde ikke nået den tidlige afgang, og ville istedet køre ud på ruten pr bil, og aftalen var at mødes på den første parkeringsplads man kommer til ved Skovbrynet Station, lige ved indgangen til Hareskoven.  Da vi kom derned var han der imidlertid ikke.. et rask telefonopkald afslørede, at han stod ved en anden parkeringsplads.. ja altså den første efter den afkørsel på motorvejen der hedder "Skovbrynet Station" ;-) Klart nok.. det der for en togbruger betyder et, betyder noget anden for bilist.

Det første del af det røde spor i Hareskoven er lavet så den kan holde til sliddet af de mange mountainbikere.. et genialt flow-stykke.
Her er det Christian doc der nyder sporet

Resten af Hareskoven er imidlertid knædyb mudder og trærødder galore... faktisk rigtigt rigtigt teknisk svært.. en fornøjelse når solen skinner og fuglene fløjter. :-)

I nørreskoven er der bygget Rockgardens, lange smalle broer, A-tricks og svære stigninger; ttf'ere.. man mærker tydligt at manden bag er Canadier, der længes tilbage til de dybe skove ved Vancouver. genialt og en stor fornøjelse!


Nå,ja sådan ser cyklen ud efter 48 km i skoven dybe.. mudder


Ingen kommentarer: