søndag den 15. marts 2015

Det historiske hold

RS virussen har fået taget i TeamSologSommer.. for små børn en alvorlig sygdom, men for voksne en normal forkølelse.. bare af den lidt mere trælse slags.. for man er træt, snottet og hoster, doven og ugidelig.. men ikke syg nok til for alvor at holde sengen. Forkølelsen tager to uger, og vi er nu på 4. dagen.. rigtigt træls er det!

Hvad gør man så, når det er lørdag, og holdet kører?  Tja. den mest almindelige bivirkning ved at holde sig i ro er lungebetændelse.. og risikoen ligger lige for, når der hele tiden sidder noget i lungerne og kriller..  Så ud at cykle selvfølgelig, så man får luft i lungerne.. men med respekt for forkølelsen, ikke for stærkt.

For mit vedkommende blev det en tur med det historiske hold. I klubben har vi to seriøse MTB-hold, nemlig mit normale lynhurtige 9-hold og så Hannes hold der kører på sporet i ro og mag og stopper for at fortælle en udvalgt historie om et sted, som man kører forbi. Deltagerne på holdet er de gamle klubkammerater som vi startede rigtig MTB op sammen med, så for mig var det historiske hold en god kombo.. frisk luft, men i ro og mag.. og så stjernegodt selskab, hvor vi mindedes de mange oplevelser, alá "Kan du huske, at der var en der slog en baglæns koldbøtte ned af bakken her i 2007?" Eller "jeg trækker altid lige her, kan godt huske ham der slog skulderen af led på den rod der i 2009"  Lyder drabeligt.. men vi har jo gjort os vore erfaringer, og historier bliver bestemt ikke dårligere med tiden. ;-)

Turen gik til Hareskoven, hvor der blev holdt en lille fortælling om en fredet bunke sten:

Helt hvad bunken skulle gøre godt for, fortaber sig i forkølelsens tåger, men den skulle da have ligget der i 3.000 år.

Og ellers jo, der var ro på! Se forskellen i pulsfordelingen i dag med det historiske hyggehold og forrige lørdag med 9-holdet ;-)


Fuldstændigt perfekt for en snotnæse! Tak til vennerne for en stjernetur!

Ingen kommentarer: