søndag den 1. januar 2012

Farvel til 2011 og Goddag til 2012

Årets sidste dag faldt på en lørdag, så den traditionelle nytårstur blev kørt i klubben, afsluttende med champagne og kransekage i klubhuset bagefter. En dejlig dag, hvor kong frost regerede og svøbte alt ind i rimfrost, sågar cykelbrillerne måtte gnubbes rene i ny og næ. Men, skovbunden var frosset og lynhurtig! Så det blev til en masse leg; race i skoven samt en konkurrence om hvem der kunne nå længst op at Djævlebakken i Dyrehaven. Fornøjeligt..


Med endnu en superdag på cyklen fik 2011 en afslutning, der lever helt op til et cykelår som har været helt fantastisk.  Personlig rekord på 7.273 km, en forrygende genoptræning i foråret, et seriøst vægttab og mange gode træningsture med 9-holdet, Harzen, Telemark Tour og sidst med ikke mindst: Coast-to-Coast med svogeren i august.

Masser af gode timer med gode venner og den bedre halvdel af Team Sol og Sommer. Tak, alle sammen!

Grafisk ser året således ud:
Man ser starten af året, hvor sofaen måtte holdes grundet styrtet  november 2010, et meget højt træningsniveau april til august, men også at luften gik lidt ud af ballonen efter C2C turen, som jo var hovedmålet for året. I november og december er det blev til en ugentlig MTB-tur. Bortset fra et en gang om ugen er for lidt, så betyder det ikke noget at der ikke er kørt så mange kilometre, for på singletrack i skoven er hver eneste kilometer toptræning.

Hvad byder 2012 så på?

Jo, det bliver med garanti et endnu bedre år, for i år skal hele Team Sol og Sommer på tur, ikke bare Harzen men også endnu en runde af Coast-to-Coast skal vi dele fornøjelsen af. Arbejdsmæssig ser 2012 dog noget truende ud, så jeg tror ikke helt på samme træningsniveau som i 2011. Det bliver nok omkring 6.500 km, og efter en noget animeret december skal der også smides nogle kilo igen. Kort sagt er målet for 2012 at få kørt nogle gode kilometre i godt selskab med venner og min søde kone.. hverken mere eller mindre. ;-)

Godt nytår!

Ingen kommentarer: