mandag den 11. januar 2016

Med de fede drenge

For en gangs skyld var det mig der hang, og måtte give mig fuldt ud!  Jeg var i Teglstrup Hegn søndag med et par andre som også kører FatBike.


Det har sneet op til weekenden, og sidst på lørdagen gik det over i tø. Sporet var derfor præget af is med smeltevand ovenpå. Perfekt for en fatbike, der har et næsten uendeligt greb. Godt nok måtte jeg i jorden grundet is på en bro, 20 meter før vi var tilbage til bilen, men på resten af sporet mærkede man det ikke.

Efter en lørdag, ganske vist med det historiske hold, men også på fatbike, var jeg sgisme træt da vi havde overstået søndagens tur. De to fat-bike tur venner, er yngre, tyndere og øvede fatbike ryttere.. og med mig, som er vandt til en cykel med affjedring både for og bag, på en tung cykel med fast forgaffel, kæmpende med frossen skovbund i fuld fart.. puha..  Det er lang tid siden jeg har været så træt og cykelmæt efter en weekend. Jeg havde slet ikke behov for at cykle på arbejde idag... som i slet ikke! Som kontorkollegaen sagde: Det er da vist første gang jeg har set dig sidde og gabe om formiddagen :-) Men i morgen er vi friske igen, det er god træning :-)

Turen gik til Teglstrup Hegn ved Helsingør. Den MTB-rute har jeg aldrig prøvet før.. Er opgivet til ikke at være så teknisk.. men det opdagede jeg ikke med den fart vi havde på.. Jeg synes det var et fantastisk spor.  Som oven i blev krydret med en tur langs skrænten mod Kattegat fra Ålsgårde og ind til Helsingør. Super smukt og med god flow.. men med is på sporet var jeg dælme glad for de store dæk, så man kunne holde sig oppe og ikke skride ned!


280 km er det blevet til på FatBiken, det meste i ugen der netop er slut. Den er super sjov at køre på.. og giver også en fornemmelse af at være kommet på en raket, når men sætter sig over på den røde rigtige MTB.. for den er lidt tung, specielt nok fordi jeg har valgt dæk med højt greb.  Men som sagt en stor fornøjelse, og teknisk givende.


Ingen kommentarer: