fredag den 11. marts 2016

Lidt om vægt

Regnvejr bringer kilo med sig!


Da sommeren var forbi, begyndte regnen.. og med den faldt lysten til max intensitetstræning. De lidt afslappede spisevaner, som åbenbart også følger med, meldte sig straks på badevægten. Vægten steg mao lidt allerede inden jul. Normalt kan jeg holde vægten frem til nytår, for så at tage noget på frem mod vinterferien, som så er kronen på værket..  men i år lå jeg allerede inden jul der hvor jeg normalt ligger efter vinterferien.. not så good..

Altså, mad, vin og lidt chips i ny og næ er nu dejligt!

Og efter nytår fortsatte vægten opad. Så spøgen inden vinterferien var, at jeg havde forberedt mig grundigt, så jeg ikke behøvede at tage på.. det var allerede klaret ;-)

Ja ja..   da vi kom hjem stod vægten på 87,1 kg.. det højeste siden 2005 .. oh horror..  jeg plejer at ligge omkring de 82 kg og kører bedst ved max 80 kg.

Nå men, der er jo ikke andet at gøre end stramme op. Grøntsager, nul vin og nul ris/pasta/kartofler ved jeg virker!  Det er ikke en kostomlægning, for det er hvad vi plejer.. men alt sjusket er bare aktivt sorteret fra.. tænk, det er lykkedes at have en pose chips liggende uåbnet i tre uger nu.. ny rekord..

Målet er et vægttab på et kilo om ugen, så vi en uge inde i racersæsonen er nede på 80 kg!  Foreløbigt er jeg 200 gr og 3 dage forud for planen.. der er røget 3,2 kg siden vinterferien!

Jeg har så også benyttet mig af at kroppen pt er i langsomt gear.. jeg har faktisk ikke trænet siden vi kom hjem fra ferien. For lige inden lukketid fredag i skiferien væltede jeg og slog min hånd.. en uge i gips, inden lægestanden konkluderede at den kun var forstuvet.. men at cykle med en forstuvet hånd gør nu også nas..  fint nok.. når man taber sig har man alligevel ikke overskud til at sidde lang tid på cyklen.  Så, nogle af kiloene er sikkert også muskelmasse, men pyt.. de kommer igen når jeg for alvor starter op i næste uge.

Og jeg plejer jo at have en forårsskade. I år har jeg bare taget den inden sæsonen starter :-)

Ingen kommentarer: