fredag den 25. november 2016

Grounded

Efter en torsdags-aften-cykle-tur fik jeg pludselig ondt i læggen på højre ben. Det er der sådan set ikke noget specielt underligt ved, sikkert bare en fiber der var lidt træt, men da så tæerne også begyndte at sove om fredagen kørte jeg til læge.

Du har en diskosprolaps, sagde han. Hvad.. vrøvl..  jeg har ikke ondt i ryggen, men i benet!  Jo, sagde han, den klemmer en nerve i ryggen som styrer tåen, så afsted til fysionterapeut med dig.

Næste uge kom jeg så til fysion, og han løftede op i tåen, og bad mig holde den der. Det kunne jeg overhovedet ikke.. den svuppede bare ned igen!  OK, så blev jeg lige lidt forskrækket.. Et er at huden er følelsesløs, men når der er lammelser i bevægeapparatet er det sgu noget andet!

Så jeg protesterede kun lidt, da han bad mig holde mig fra cyklen en uge og i stedet lave rygbøjninger!  Damn.. at undvære cyklen er ikke sjovt!

Jeg har så været til Fys i dag igen.. og nu kan jeg rent faktisk bevæge tåen en anelse.. så jeg blev løsladt.. specielt hvis jeg lavede rygstrækninger hver gang vi stopper.. og jeg i øvrigt hopper af cyklen hvis det igen bliver værre!

YES!!!   cykelcomputeren er straks kommet til opladning :-)

Så bliver det med det historiske hold i morgen, så jeg ikke skal anstrenge mig.. bare nyde det :-)

Ingen kommentarer: