søndag den 5. august 2007

PostDanmarkRundt på første parket

Kort efter målstregen på Frederiksberg Allé havde CSC deres VIP område. Vi var ikke så mange, så der var en fin udsigt. Da rytterne kom ind på rundstrækningen, hvor de skulle køre 10 runder, var der fire ryttere i udbrud, hvilket de stort set havde været siden dagens start. De fik 4 runder, hvorefter feltet havde hentet dem. CSC og en enkelt fra Liquigas førte feltet, selvom CSC vist egentlig havde deres på det tørre. Fronten blev dog overtaget af de øvrige hold da sidste rundte blev indledt, og dagens etapevinder blev da også Mark Cavendish fra T-Mobile.

Efter løbet var der autografsession i VIP området. Thit sikrede sig en CSC kasket med hele holdets underskrifter til sig selv og en til Asger. Vinderen af PostDanmarkRundt 2007, CSC´s Kurt Alse Arvesen sender her et varmt blik til hele Team Sol og Sommer. ;-)

Bubber, nej undskyld B.S. var der også, komplet iklædt mørkt heldækkende tøj, solbriller og kæmperygsæk. Rygsækken var behørigt påspændt, klar til action. Riflen til skydning af bjørne og bubbere var dog erstattet af et par klappeposer fra PostDanmark.

Og endelig har jeg fundet en med tyndere arme end jeg! Kurt Asle Arvesen slår mig med flere længder. Det gælder i øvrigt også livvidden, men det er så ej heller så svært

Ingen kommentarer: