lørdag den 25. august 2007

Nu kan det være nok...den evindelige vægt

Ved udgangen af sidste uge, havde vægten sneget sig op på 87....horror!! Der har den ikke været siden den store kostomlægning for 3 år siden. Jeg var godt klar over den var på vej derop, så nogle dage forinden havde jeg droppet alkohol, da alkohol forhindrer kroppen i at reducere vægten i helt op til en uge...hvorfor ved jeg ikke, men jeg kan se det på min egen krop. I denne uge har jeg så været yderst restriktiv i forhold til hvad jeg har indtaget (ingen kulhydrater). Og resultatet: efter lørdagens cykeltur: 82,9! Det er 4 kilo på en uge....

På dagens cykeltur, kunne jeg mærke vægttabet på to forskellige måder. Det var ikke noget problem at suse op ad bakkerne, 4 kilo fra eller til betyder meget på bakkerne... men til gengæld kunne jeg så også mærke at kulhydratdepoterne var tømte, så turen var såmen hård nok endda.

Ligesom med alkohol, sker der noget med kroppen når man indtager light-sodavand. Jeg har ikke helt evidens på det, men mistænker light for også at være fedende...derfor ej heller cola-light i øjeblikket!

lørdag den 18. august 2007

Ingen cykling idag :-(

En lørdag uden cykling blev det til, desværre. Vejret var kanon, men programmet bød på heldags MPA forelæsning. Det var i det mindste om værdibaseret ledelse, som er mit mantra, og som jeg har praktiseret i mange år. Sessionen var god!

Hvis jeg nu ikke havde haft lidt ondt i håret efter gårsdagens tur på Bakken, ville jeg måske have overvejet at pjække...fy. Hanne var med på 9:15, hun får definitivt kørt mere end jeg denne måned!

Så må man sidde i sofaen og surfe sig en cykeltur. Fandt denne artikel (klik her) om en sommertur på en af Tour de France etaperne. huh...det lyder godt!

lørdag den 11. august 2007

4000 km rundet

Som overskriften siger, triller der nogle kilometre ind på kontoen. De forste 11 dage i denne måned er det blevet til 358 km, og det uden løb eller andet.

Som sædvanligt var hele Team Sol og Sommer på 9:15 turen med OCC i dag. 88 km med et snit på 30 km/t. Hanne kom ind mindre end 2 minutter efter førstemand i spurten. Som hun siger: "For et år siden turde jeg ikke køre 40 km/t ned ad bakke, nu ligger vi jo til tider og kører 50km/t, selv når det går en lille smule op ad" Fortsætter det på den måde, kører hun fra mig på et tidspunkt!

Svend havde fødselsdag i dag, og fik en fødselsdagssang med på vejen. Den gik på den kendte melodi: "I dag er det Svends fødselsdag" Og, på mirakuløst vis vandt Svend afslutningspurten, som det hør og bør sig, for fødselarer...

...men han fik den ikke gratis!!


tirsdag den 7. august 2007

Tour de Charlottenlund

Michael Rasmussen kom, kæmpede og vandt! Ikke løbet, det gjorde Nicki Sørensen fra CSC, men publikums gunst. Michael stillede ganske symbolsk op i en gul trøje, men kørte stadig på Rabobank cyklen.

Hver gang Michael kom forbi, var der klapsalver fra publikum, og efterfølgende har klubben fået en del henvendelser om støtte, fordi folk er klar over, at det trods alt har været dyrt for vores lille klub, at stille så spændende et løb op.

CSC, med bl.a Nicki og Matti, dominerede til en vis grad løbet, ganske som CSC plejer, men fik værdig modstand fra Jacob Moe, der med tydelige smerter satte tempoet over ganske mange runder. Jacob har brækket hånden, men deltog ikke desto mindre i sidste uges PostDanmarkRundt og så altså vores Tour de Charlottenlund. Hvis man tror cykelryttere og elitesoldater ikke føler smerte, kan jeg forsikre, at selvom Jacob Moe satte løbet det meste af tiden, havde han smerter. Det fremgik tydeligt af hans ansigt. Godt kørt!

Michael Rasmussen knoklede fremme i fronten, men han er jo ikke gaderytter, og at bruge sig selv på den måde er jo ikke taktisk. Så, ingen overraskelse over at han ikke vandt, men han gav fuld valuta for pengene!

Apropos elitesoldater, med citat fra indlægget om PostDanmarkRundt: "Bubber, nej undskyld B.S. var der også, komplet iklædt mørkt heldækkende tøj, solbriller og kæmperygsæk. Rygsækken var behørigt påspændt, klar til action." En dag må jeg sgu spørge ham om hvad han har i den rygsæk! For CSC er løbet åbenbart dog alligevel så småt, at det ikke står opført på deres hjemmeside, og rytterne havde ikke en mekaniker med. De måtte ihvertifal selv pumpe deres cykler.

Efter løbet mødtes vi med politi og hjemmeværn til aften/natmad i klubben. Her havde madholdet som altid tryllet lækre kulinariske specialiteter frem.

Senere dukkede Michael Rasmussen og konen op. MR fik en lille kort tale, og takkede selv for den manglende berøringsangst. Han nød tydeligvis klubstemningen, og blev der længe efter Hanne og jeg var dappet hjem i seng... men han havde jo selvfølgelig ej heller et løb han skulle deltage i dagen efter.

søndag den 5. august 2007

PostDanmarkRundt på første parket

Kort efter målstregen på Frederiksberg Allé havde CSC deres VIP område. Vi var ikke så mange, så der var en fin udsigt. Da rytterne kom ind på rundstrækningen, hvor de skulle køre 10 runder, var der fire ryttere i udbrud, hvilket de stort set havde været siden dagens start. De fik 4 runder, hvorefter feltet havde hentet dem. CSC og en enkelt fra Liquigas førte feltet, selvom CSC vist egentlig havde deres på det tørre. Fronten blev dog overtaget af de øvrige hold da sidste rundte blev indledt, og dagens etapevinder blev da også Mark Cavendish fra T-Mobile.

Efter løbet var der autografsession i VIP området. Thit sikrede sig en CSC kasket med hele holdets underskrifter til sig selv og en til Asger. Vinderen af PostDanmarkRundt 2007, CSC´s Kurt Alse Arvesen sender her et varmt blik til hele Team Sol og Sommer. ;-)

Bubber, nej undskyld B.S. var der også, komplet iklædt mørkt heldækkende tøj, solbriller og kæmperygsæk. Rygsækken var behørigt påspændt, klar til action. Riflen til skydning af bjørne og bubbere var dog erstattet af et par klappeposer fra PostDanmark.

Og endelig har jeg fundet en med tyndere arme end jeg! Kurt Asle Arvesen slår mig med flere længder. Det gælder i øvrigt også livvidden, men det er så ej heller så svært

lørdag den 4. august 2007

Endnu en lørdagstur

Kørte på mellemholdet idag, hvilket der jo ikke er noget nyt i, bortset fra at det er flyttet fra 9:30 til 9:15, så al brødet ikke er spist, når vi når hjem. Formen er nu næsten som før ferien.

Det nye er, at Hanne kørte med, og fulgte med. 88 km blev det, med et snit lige under 30 km/t. Der er godt nok sket kæmpefremskridt.

Flot kørt!

fredag den 3. august 2007

M&M kommer!

Det bliver en forlænget weekend i cyklingens tegn.

Det er lykkedes mig at skaffe billetter til VIP-området ved målstregen på PostDanmarkRundt på søndag. Det bliver spændende. Matti Breschel gør et godt indtryk i den gule trøje, og det er rart at se en ung dansker føre foran de tunge drenge fra det øvrige Team CSC.

Matti deltager også på Tour de Charlottenlund, som afvikles på mandag. Men nok så interessant, kommer Michael Rasmussen også. Det er Ordrup CC indædte holdning, at mennesker, også cykelryttere, ikke er skyldige førend de er dømte... og nå ja, så har vi nok også fået lidt rabat. Se her på feltet.dk , mediestunt er det ihvertifal. På Tour de Charlottenlund skal jeg stå vagt ved afspærring, og så er man da så tæt på, som man kan komme. Der er kaffe til hjælperne i klubhuset bagefter, og som sædvanligt skal det nok blive hyggeligt.

onsdag den 1. august 2007

Tøserunden

Så er den bedre halvdel af Team Sol og Sommer gået i skarp træning til næste års Tøserunde.

Pigerne i OCC kører nu 50 km hver tirsdag og torsdag klokken 18:00, startende ved Femvejen. De er ret seriøse, træner bl.a. rulleskift!

Turen afsluttes dog vist på Cafe Jorden Rundt, så det ikke bare er cykling det hele.

Bicycle Repair Man

Måske skulle vi have haft the Bicycle Repair Man med i lørdags:

I skoven med Thit

Thit foreslog, at vi tog en tur i skoven på MTB i søndags, så vi tog cyklerne ud af sommerhiet.

Det var en fin tur ved Bagsværd Sø, med en masse mudderhuller. Det faldt lige i hendes smag, og det er jo fint, når næsen er rettet mod at skulle starte på adventurelinen på Oure, om en god uge.

Det bliver et spændende år med løb, MTB, klatring, havkajak og ski. Gid det var mig!

Styrt ved lørdagens træning

På lørdagens OCC tur var der en del styrt. Det blev desværre ikke bare til hudafskrabninger, men også et fladt carbonstel og et brækket nøgleben. 10:00-holdet, som Hanne og jeg var på, gik dog fri. I begge tilfælde var årsagen et uroligt felt.

Jeg blev ikke sat på Strandmøllebakken, men formåede lige med nød og næppe at følge med. Det går da fremad igen.