mandag den 18. februar 2008

Rapport fra sneen

Far og søn i præcisionsflyvning
Vi havde en dejlig skiferie i Berchtesgaden, dernede hvor man ikke kan køre længere, hvis man vil blive i Tyskland. Faktisk er næste billede taget mod nord, og det er Salsburg i Østrig man kan se nede i dalen. Berchtesgaden ligger i en lomme, omgivet af Østrig.


Asger havde glemt store dele af sine skifærdigheder fra sidste år, så forestil dig lige et billede af Bambi på isen... med kæmpestore skistøvler på! I løbet af et par dage kom det tilbage, og da jeg ikke have en snor at holde i, og bakken ligesom ikke havde et udløb hvis skiene skulle stikke af med Asger, lærte jeg så også præcisionsflyvning. Nu kan Asger og jeg stå i plov, med mine ski 5 cm uden for Asgers skiene hele vejen ned af bakken med sving til både højre og venstre, uden at vi på noget tidspunkt rørte hinanden. Senere da Asger havde fanget det hele igen, styrede han sjovet... fuld knald ned til liften, for så at bremse op få meter forinden. Det var dejligt at se.

De voksne nød endnu en gang Braustübl på Hofbrauhaus Berchtesgaden. For søren hvor laver de god mad!

Desværre nåede jeg ikke meget mere end 2 dages total afstressning før influenzaen kom rullende. Det måtte jo ske, med al det knald der har været på siden i sommers. Når kroppen slapper af et et maratonløb sænkes paraderne for infektionerne. Nu havde jeg jo ikke lyst til at blive i sengen, for så ville Asger jo ikke genlære skienes glæde, og det var jo primært ligesom derfor vi var kørt så langt. Der var ikke rigtigt andet at gøre, end at knokle på. Influenza, tynd bjergluft og knokleri i sneen blev belønnet af et ganske uroligt hjerte, så der var eddermanme ikke mange kræfter i farmand her. Håber operationen på torsdag får bugt med det stads.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Dejligt at høre lidt om jeres ferie og at se billedet af Asger på ski.
Er billederne taget med Canon PowerShot S50?
Held og lykke med i morgen.
Kærlig hilsen
Jørgen

Per L Johansen sagde ...

Hej Jørgen,

ja, billederne er taget med murstenen.

mvh
Per