mandag den 17. november 2008

Hell week

Godt anført af jægersoldaten (der i parantes bemærket altså ikke er jægersoldat) blev mtb-teknik holdet fra OCC jaget ud i mudderet på den nyanlagte blå rute i Geels skov.

Kom så i løøøøb, skreg jægersoldatens assistent, meden vi alle bekræftede hinanden i, at nok gav lørdagens øvelser ikke en bedre MTB-teknik, men så meget desto mere en god kondi, idet vi væltede op og ned af bakkerne slæbende med, og ikke cyklende på, vore cykler. Mudderet var usædvanligt klægt, og gav ballonstore helt glatte mudderdæk i løbet af no-time. Så fast sad det, at det måtte skrabes af i store kager med en pind. Og når man, på de korte 2-3 meter strækninger ligeud, mellem mudder op og mudder ned, satte sig op på cyklen, kunne skoene ikke klikkes i pedalerne, fordi der  sad jord nok til en mellemstor dansk svinefarm under disse.

Blå spor i Geels skov er sværere end blå spor i Rude skov. Sporet er smallere og med skarpere drej. Endnu er sporet nogenlunde i halvdelen af skoven.. i resten ville et frilands-svin (eller netop en jægersoldat på hell week) føle sig helt hjemme...

Ingen kommentarer: