søndag den 12. juli 2009

Flere bjørne i alperne!

En uge er gået i Tour de France, og selvom der har været mange gode momenter, er det alligevel som om det er noget indeklemt. Favoritterne lurer på hinanden og tør ikke rigtigt køre til. Alle venter til Alperne med at lukke op af godteposen.

Men min to favoritryttere har gjort et godt billede. Fabian Cancellara gjorde bare det der skulle til på enkeltstarten, og fik den gule trøje indtil bjergene, hvor kun anæmiske afpillede ryttere har en chance. Men hans nedkørsel i fredags var hele touren værd. Så flot, så perfekt!

Og i dag gjorde Saxo Banks anden kraftmotor og min anden ynglingsrytter Jens Voigt et godt billede, indtil bjergene var for stejle. Den altid sjove og glade Jens Voigt sagde, da han efter dagens etape blev spurgt, om Andy stadig havde en chance for at vinde: "Jo, hvis Astana bliver overfaldet af en bjørn oppe i alperne, kan vi andre ryge cigaretter hele vejen til Paris!"

En bjørn efter Lance Armstrong, hmm.. jo DET kunne måske få han til at lave lidt inspireret cykelløb. Han er f.. kedelig. Imponerende, ja, spændende nej! Han skal helst have så mange tæv i år, at han ikke kommer igen næste år. Jeg gider ikke se kedelige TdF. Når man ser ham i feltet, er det helt uden ansigtudtryk, som om han kører på Botox.

Botox? Står det mon på dopinglisten?

Ingen kommentarer: