mandag den 14. september 2009

Bastrup Sø Rundt 2009

Sidste år var et solo hit-and-run show, men i år havde OCC ganske mange med i løbet, en flok på den lange, dele af 9B-holdet på 86km med undertegnede som kaptajn, samt den øvrige del af Sol og Sommer på 36 km turen.

86 km ruten var lagt om, så små svinkeærinder på en tons cykelstier var droppet. Det gjorde løbet godt. og skar 10-15 minutter af løbet i forhold til sidste år.

For 136km holdet var det vist en blandet fornøjelse, for et fjols valgte at blokere sine bremser medens han var i front, med et massestyrt til følge. Ingen personskade, men masser af materiel der gik i stykker.

Vi på 86 km kørte sammen halvdelen af vejen, og brød så op, så alle fik lejligheden til at strække igennem. Alle fik så hatten passede og lidt til. (også René der endnu en gang vandt flidspræmien, he he) Dermed blev det til rigtigt gode tider til os alle. Specielt taget i betragtning at stort set alle var debutanter udi den ædle kunst at køre motionsløb. Lærepenge blev der også uddelt, herunder at det er en god ide at spise, så man ikke går sukkerkold, og at man skal placere sig i læsiden af feltet, så man får mest mulig hjælp. En af de ting vi dog stadig har til gode er at få kadancen op. Der bliver helt generelt kørt i for tung gear.

Helt sikkert en lærerig tur for 9B, med masser af personlige sejre. Jeg havde gerne set vi havde kørt et ordentligt holdløb, og holdt os sammen, men det var dagsformen for forskellig til, og der var for mange som man kunne hægte sig fast i, så man ikke behøvede holdets beskyttelse. Må med beklagelse indrømme jeg også smuttede afsted til sidst, da der var 10 km hjem. Mine forsøg på at trække det spontant opsamlede lille men trætte felt mislykkedes gang på gang, så til sidst kørte jeg for ikke at splitte det hele ad. Men men men, sidstemanden kom ind blot fem minutter efter mig.. det er fanme flot når man er gået helt sukkerkold! Dermed havde vi alle i mål indenfor første tredjedel af deltagerne! Ja, det er altså flot for en flok debutanter!

En tilsvarende stor sejr stod Asger for. Han kørte 36 km i højt humør, selvom starten var sej, med store bakker herunder den berygtede "Tyren" og det i strid modvind. Dermed en ny personlig rekord, idet hidtil længste distance var 22 km Helsinge Rundt. Hanne lærte at skubbe med en hånd, men vi må hellere finde ud af hvordan vi får Asger over på en lettere cykel, den nuværende vejer jo som en kampvogn.

Ingen kommentarer: