tirsdag den 14. september 2010

Lokumseksplosioner

Hvor ulovligt er det at sprænge et lokum i luften?

.. lader lige billedet stå et øjeblik ...

Og lad os så se på facts:
Lokumsbombemanden nægter at sige sit navn nationalitet eller religion, serienummeret på hans benprotese er filet væk, han har tre identiter med tilhørende tre beklædningsgaderober, men ingen kreditkort, taler fransk, engelsk og tysk, er vegetar(det afslører nemlig ingen religion), og har bedt om bøger tilhørende de tre hovedreligioner. Og, herudover nægter han at tale med politiet. Bomben er lille, kun nok til at sprænge en lokumskumme, og så har han en skarpladt pistol med 40 skud.

For mig at se, ligner det ikke en terrorrist, men en agent fra en efterretningstjeneste der er ude i et såkaldt vådt job (likvidering).

Selvfølgelig er det ulovligt at bære skarpladte våben, og selvfølgelig må man ikke sprænge fremmede menneskers lokummer i luften, men det kan nok kun give 40 dage i brummen for overtrædelse af våbenloven.., men mindre politiet på en eller anden måde får skrabet beviser nok sammen til at kunne argumentere for noget mere.... og det tror jeg ikke de gør, for:

..I løbet af et par dage kan politiet pludselig identificere lokumsmandens nationalitet, men vil ikke fortælle hvordan de har fundet ud af det. De opgiver måske også et navn (men det er ikke nødvendigvis det rigtige). Han bliver dømt 40 dage for overtrædelse af våbenloven, og herefter udvist til det land hans nationalitet tilsiger... og herefter er sagen død og manden forsvundet, til alles mystificering....

Hvis min forudsigelse kommer til at stemme, var han fra Mossad, den franske efterretningstjeneste eller noget lignende i en skarp, men hemmelig mission. Ja, måske sågar på jagt efter en terrorist... Og lige nu arbejder diplomatiet på højtryk for at få lukket sagen og den klumsede lokumsagent reddet ud af suppedasen uden at Israel eller Frankrig mister  ansigt....

Just a guess! Men spændende og lige til en god roman!

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Indtil nu er der noget der tyder på at du har ret i nogle af dine antagelser.
Men tør man gå på hotellokum for eftertiden?
jj