mandag den 28. marts 2011

Søndagsturen

Der skal vel mere end to gange til, før end det er en tradition, men mon ikke vores lille søndagstur går hen og bliver netop en sådan?
Asger har munden fuld af kanelsnegl, energi skal der til ;-)

Op gennem dyrehaven og langs Mølleåen til Bergsøe kollegiet og hjem igen, en rask lille tur på 22 km, som Asger nyder intensivt. Og, det er god træning, for der er ingen trafik, men masser af bumpler, der kan afmystificere cyklingen. Sjovt nok, og i fuld samklang med forskningen, var Asger helt udkørt første gang, men upåvirket her ved anden tur. Sådan er det nemlig; det der udvikles hurtigst, er evnen til at køre langt!

Cyklen derimod skrumper, saddelpinden er nu sat på sit højeste og alligevel er der ikke langt fra knæerne og til styret. Godt vi fik solgt racercyklen, for den ville være alt for lille, den dag han ville have mod på den. Men MTB´en skal nok samme vej, selvom den er så ny, at kæden end ikke er smurt første gang endnu. Det er svært at købe en cykel som både er stor nok, men også lille nok til at man kan få foden sikkert ned, når man skal starte og stoppe....specielt når man vokser så hurtigt!

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Du er bare sej Asger kh faster