onsdag den 24. august 2011

I bjergtrøjen

I dag kørte vi Kongeetapen, som gik over Tourmalet og Col d'Aspin, cirka 2.500 højdemetre.
Begge toppe kom jeg først op på, - Tourmalet med 7 minutter til nummer 2 og få minutter yderligere til Finn - så det må kvalificere mig til bjergtrøjen ;-) Gik nok kører jeg på hold tre, men min tid var lige op med guiden på hold 2, så jeg er lidt stolt ;-)

Landskabet er utroligt flot.
Her ser vi holdet på vej mod Tourmalet

Og her undertegnede på toppen

Beviset på at Finn også nåede op.

Desværre lukkede skyerne sig, da vi skulle ned, så det var fanme spændende at køre igennem alle hårnålesvingene med maks 25 meters sigt medens køer, får og biler bimlede til højre og venstre omkring ørerne på os. Så vel Finn som jeg kørte naturligvis utroligt forsigtigt! (omend ingen hurtigere) Da vi endelig kom ned under skyerne, regnede det, så vejen var våd! Øv!

Og her er jeg så lige nødt til at gøre en lille reklame for mine cykelbriller, ubetinget alle pengene værd! Glassene er selvtonende, så de var brugbare også i tågen, og er dækket med en vandafvisende coating, som gør at vandet perler og blæses væk af fartvinden. Bortset fra cyklen, årets bedste investering!

Nedkørslen fra Col d'Aspin var til gengæld utrolig flot og solen skinnede. Vejen bugtede sig flot, næsten som en rutchebane. Rigtigt sjovt! Har dog lovet at passe på, så hastighedsrekorden fra marts 2008 står endnu. (for mange sving!)

Var dog godt og grundig træt da vi nåede mål, og i morgen bliver næsten lige så mange hm og 25 km længere.  Hvordan skal det gå?

Har reddet mig en gigant forkølelse, hele hovedet fuldt af snot, egentlig underligt at der så også er plads til hovedpine... og netop som mit hold i ryggen fra dag 1 er forsvundet!  Så, hvis jeg mister trøjen i morgen, er der disket op med de gode undskyldninger ;-)

Nej, Finn følger ikke helt med op, men nedaf... der kan jeg sgu ikke sætte ham! ;-)

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej supermand
Godt kørt. Håber at det bliver bedre med forkølelsen.
Kh Hanne

Anonym sagde ...

Hej Per - imponerende!
Altså at du passer på nedad!

God bedring!

Hilsen
Jørgen

Anonym sagde ...

Hej I bjerggeder
I er bare utrolig seje.
KH Lise

Anonym sagde ...

Hej Per

Det ser super lækkert ud men og lidt hårdt. Hvordan går det med alderspræsidenten ( John Rohde )Han er jo ikke så skarp med mobiltelefonen,eller måske er han bare nærig. Kører han godt ?

Hilsen Konen og sønnen

Per L Johansen sagde ...

John kører super godt, og overhalede mig i dag på den sidste stigning. Hatten af for ham!

Anonym sagde ...

Hej Per

Nu må du lige tage dig sammen.... Han er knap 75 år :-) men han kører rimeligt godt alderen taget i betragtning. I må fortsat have en god tur. Hils den " Gamle og Erling. Hilsen Martin