mandag den 9. juli 2012

En tur på vejen, en tur på sofaen, en tur i haven

Træningen til årets Coast2Coast er nu for alvor gået i gang. Juli er første måned, hvor der ikke er alle mulige helbreds- og arbejdsmæssige årsager til at svigte træningen, og sådan ser det faktisk ud helt frem til september.

Lørdag til lørdag (dvs begge incl) blev på 400 km, alle med benhård intervaltræning. Vi kører begge, og vore konditioner er i lodret stigning. Den bedre halvdel kører bedre og hurtigere end nogensinde før, og sidder nu med på alle intervaller i den fulde længde. Blot træls, at resten af holdet har samme fremgang, så kan man ikke se ens egen stigning så meget. Hvor vi startede sæsonen med små intervaller af maks 4-7 km længde er der nu også lagt øresynderrivende 30 km passager ind. Først et par intervaller de 30 kilometre op mod Nordsjælland, så en 30 km lang hastigheds- og udholdenhedsrundtur, og så hjem igen, samme distance, også med et par intervaller.

Og sådan gik lørdag. Først den lange tur, dernæst resten af dagen på sofaen, helt væk fra omverdenen og Tour de France, der ellers udspillede sig på fjernsynet.

Tre gange træning om ugen er passende, når hårdheden er så høj. Restitueringen passer lige med små to døgn, så derfor blev søndagen ikke brugt på vejen, selvom vejret var sublimt. Det blev i stedet til en tur i haven.

Cyklerne trængte til lidt puslen. MTB´erne skulle have nye kæder, og det havde de gjort siden i vinters, og raceren havde siden Harzenturen trængt til normal gearing igen.  Men, mon ikke de fleste forstår noget helt andet ved en tur i haven? ;-)

Så uanset, blev det en weekend i cyklens tegn, på vejen, på sofaen og i haven


Ingen kommentarer: