mandag den 23. juli 2012

Fødselsdagsfest i bakkerne

Thit kom til morgenmad og Asger var på spejderlejr, så da morgenhyggen var gennemført dappede de to gamle (hvoraf den ene nu er nærmere på halvtreds end fyrre, uha uha) til Hallandsåsen i Sverige for at få kørt nogle ornt'lig syge bakker.


Kan man forestille sig en bedre fødselsdagsgave, end en cykeltur i solen med sin kæreste? Tja, når det indbefatter bakker med 18% i stigning vil nogle måske takke af, men vi nød det ;-)

Om lørdagen kørte halvdelen af TeamSologSommer endnu en gang som træner på 9-holdet på OCC. Meget træning går ud på at bringe folk ud af komfortzonen, dvs hele tiden presse citronen en smule mere end sidst. Derfor kører vi forskellig ture med forskellige intervaller, så musklerne aldrig vender sig til bestemt belastning, men hele tiden skal reagere for at svare på udfordringen. Den lede træner bestemte, ud fra vejret og de fremmødte, at vi denne lørdag skulle køre langt og hurtigt, men ingen intervaller. Ikke helt det samme som når vi kører lang-lørdag, hvor der er tid til en fornuftig lang cykletur og tempoet er lidt lavere. Niks, med en halv time mindre til rådighed end ved normal lang lørdag, skulle der trædes til, krydret med perioder med rulleskifte for hele holdet. Turen gik op gennem de små Nordsjællandske veje til Hornbæk, med retur til Ordrup via Strandvejen. Det blev lige 112 km med et snit på 32 km/t, og kun to stop. God træning, for de fleste var nede og grave godt i såvel kræfterne som energidepoterne.

Det kunne mærkes dagen derpå på Hallandsåsen. Helt sukkerkold gik jeg, så Hanne fik fornøjelsen af at kværne mig på den sidste bakke med 7% stigning ;-)  Men dejlig tur var det nu !

Ingen kommentarer: