mandag den 22. september 2014

Ode tll det stærke køn

Den bedre halvdel af TeamSologSommer har rigtigt givet den gas i år. Cykelklubben har åbnet et kvindehold og Hanne har involveret sig i at få det til at svinge. Så hvis ellers ikke arbejdet har været i vejen, og det er det jo en gang imellem, har programmet efter sommerferien stået på træning med det normale hold tirsdag, torsdag og lørdag, og så kvindeholdet om onsdagen. Så Hanne har på nuværende tidspunkt kørt mere end nogensinde før. (eller det tangerer lige sidste år, men siden sommerferien har der været kul på))


Og stærkt går det, forrige lørdag stod speedometeret på 30,6 i snit da vi kom hjem efter den lange træningstur. Den største svaghed er ryk, hvis jeg rejser mig op og accelerer kan jeg godt ryste hende af, men når jeg sidder og bare leverer højt vedvarende pres i pedalerne, sidder hun altså fast i mit baghjul..  og det er sgu godt klaret :-)

I august afholdte OrdrupCC det traditionsrige cykelløb Tour de Charlottenlund, og en del af målsætningen for kvindeholdet var at have et hold med til indledningsløbet, der er et støtteløb for kampen mod kræft. Og Hanne var med.. hvem havde nu set det komme?


La Flamme Rouge løbet går 10 omgange på en 1,8 km lukket rute gennem Charlottenlund, et såkaldt kriterium.

Sådanne gadeløb er benhårde, fordi der er så mange sving som der skal accelereres ud af. Det er derfor ikke andet end spurt-på-spurt. Det kan man også se på dataloggen, her taget for én runde:

Seks skarpe sving er der på ruten, og seks spurter ser man i øverste graf, der viser hastigheden.. med et snit på 32,2!  Sammenlagt fik Hanne kørt 9 runder inden de første indhentede hende, så det blev til 16.5 km med et snit på 31,1 km/t!

Så jo, TeamSologSommer er stærk i år, begge to!  Og om lidt skal cyklerne afleveres, de skal nemlig med en lastbil til Sydfrankrig. Vi selv skal slutte en noget usædvanlig sæson af med en klubtur til Pyrenæerne. Det ligner så en vane, og det glæder vi os til!  :-)

Ingen kommentarer: