onsdag den 24. december 2014

Regntid - lillejuleride

Det kan godt være, at vinteren er aflyst, for vi har endnu vores første nattefrost til gode, men regner, det gør det.
Ingen hvid jul  i år, det er regn!

Årets cykeltur lillejuleaften gik til den Nordsjællandske perle Danstrup Hegn. De fleste fra holdet havde andre aktiviteter i år, så det blev Team Sol og Sommer der holdt traditionen i hævd.


Danstrup Hegn er en dejlig rute, fordi den normalt ikke er slidt, sværhedsgraden er helt afhængig af farten, skoven er varieret og køn og der er ikke så mange mennesker.  Mennesker var der heller ikke mange af i går, nul faktisk, men ellers var den rigtigt svær. Jeg har kørt i mere mudder, men dette tangerede rekorden, og denne var særlig klæg. Dele af sporet er lagt om, direkte placeret på skovbunden, og det er ikke et godt underlag, når der er begyndt at komme flere ryttere. der skal ikke meget til før end hjulene har kørt sporet op. Selvfølgelig kunne det køres, men det var helt uden flow. 

Selvfølglig var det godt at være ude, også selvom det kun blev til 8 km, pulsen kom op, men rigtigt sjov var sporet ikke..

Senere, da jeg vaskede cykler, lagde jeg mærke til at der er åben vand på græsplænen hjemme. Haven har omdannet sig til sø igen.. der er virkeligt kommet megen regn den sidste uge.. Så det er ikke sporet i Danstrup Hegn der er noget galt med, det er forventningen om at man både kan cykle flow og have regntid der ikke passer sammen.

Heldigvis har de endeligt lovet frost mellem jul og nytår. :-)

Glædelig jul! 

Ingen kommentarer: