torsdag den 4. oktober 2007

Tour den store mur - Kina 2008

Vi har rejst meget vest på, men det længste vi har været øst på er Finland. Så, da vi hørte om en tur til Kina med mountainbike på og ved den store mur, slog vi til.

Vi rejser derfor de to første uger i juni 2008 til riget i midten. Turen er dels en tur til Beijing og dels en tur ud på landet i et område ved den kinesiske mur. Du kan læse mere om turen her.

Vi skal bo relativt primitivt på Simatai Guesthouse og spise flere måltider i private hjem. Det er lige os, det er altid spændende at komme ind bag ved facaden. Selve køreturen er kun 200 km fordelt på fire dage, men på MTB er det såmend også en slat.

Vi kommer tilbage til Danmark om onsdagen, som vi skal køre Vätternrundan natten til lørdag, så det kan godt blive lidt hårdt. Heldigvis slutter ferien af i Beijing uden cyklen, så restitueringen inden den lange tur er på plads. Bare maven så også er ;-)

Børnene skal for en gang skyld ikke med, desværre. De er nemlig endnu ikke færdige med skoleåret på det tidspunkt. Derfor holder Pers forældre sommerferie i København imedens, så Asger kan passe sin skole, og Thit er jo på sin egen etårige MTB/klatring/havkajak-tur på Oure.

Ingen kommentarer: