torsdag den 3. januar 2008

Et citat

Pt sidder jeg stort set og skriver hele tiden, og har gjort det i lang tid. På min master altså... Derfor falder der ikke så mange ord af på Bloggen. I'm sorry!

Det nemmeste er derfor lige at indsætte et citat:

"Det politisk-juridiske system er kendetegnet ved at træffe beslutninger, som efterfølgende gennem strukturelle koblinger og selvreferentielt bearbejdes og udvikles i forhold til de enkelte delsystemers binære koder. Samtidig fordeles den risiko, som det politiske system i forhold til kontingens og beslutningstagning per definition fører over i de andre systemer."

Klogt ikk?

Nå, nærmest sort tale? Jo, vi har sgu ikke valgt den letteste teoretiske tilgang! Må endnu en gang konstatere, at der må være visse hidtil ubekendte tildenser til selvpineri.

Det der står, er at folketinget foretager beslutninger uden at kende deres konsekvenser eller i virkeligheden også om de overhovedet er mulige. Dermed er selve det de bestemmer også i princippet fuldstændigt valgfrit for dem... Og så må vi andre hoppe rundt på hovedet for at forsøge at få det hele til at hænge sammen...

Ingen kommentarer: