mandag den 20. oktober 2008

Alpetramp eller Korinth rundt

I mit næste liv, vil jeg være sælger af vejskilte til Korinth... ikke meget under 40 styk så vi på motionsløbet Alpetramp, men selve byen så vi sjovt nok ikke.

Løbet bliver mere og mere populært, i år havde 1184 fundet vej til Sydfyn, hvilket er deltagerrekord og arrangørerne følger med. Depoterne bliver tilsvarende mere og mere velforsynede, så hermed stor tak til cykelklubben Pedaltramp og alle de frivillige, der troligt disker op med årets første og sidste motionsløb.

På trods af ugelang regn og regn natten forinden, havde vi tørvejr hele søndagen. Skønt, men al den regn havde efterladt vejen utroligt smattet, med masser af blade, så man virkeligt skulle passe på i svingene.
Vinden blæste stift fra vest, og udgjorde et stærkt makkerpar med de mange og stejle bakker i konkurrencen om at give os stive ben. Punkteringer havde Team Sol og Sommer utroligt nok ingen af, men det var en god dag for slangeproducenterne.

Incl depoter kørte vi de 125 km i tiden 5 timer og 19 minutter.. 4 minutter hurtigere end sidste år, hvilket er OK al den stund, at vi faktisk kørte forkert i år, og fik nogle ekstra km på odometeret. Pilene var pænt markeret på vejen, men som lemminger med hovedet under armen fulgte alle den forankørende... ligeud, hvor vi burde være drejet til højre. Det gav os lige en 4-5 km ekstra. Heldigvis havde Hanne puttet et kort i lommen, her er styr på alt.

Eks depoterne kørte vi 129 km og 1216 hm med et snit på 26 km/t. Den effektive køretid blev således lige under 5 timer, incl omvejen.

Nyd de kønne efterårsbilleder fra en dejlig men hård dag i de sydfynske alper:

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hvor er det dog dejligt at læse Team Sol og Sommer's velskrevne og altid spændende beretninger krydret med gode fotos.
Mange hilsner fra en Team Sol og Sommer fan.