lørdag den 15. august 2009

Nyt hold på OCC

Ordrup Cykelclub har stor succes. Så stor, at vi ikke længere kunne nøjes med tre hold, hvorfor vi i dag havde premiere på et nyt hold 9B, som undertegende mfl er initiativtager til.

Vi har dermed to hold, som med forskellig distance, mødes for at få kørt en dejlig tur, og to hold der træner mere struktureret med teknik, styrke og kondition. På den måde er der nu to forskellige koncepter i klubben, og indenfor hvert et hold som passer til folk på forskellig styrke.

At et nyt teknikhold for indstigere har været efterspurgt, blev bekræftet af, at 15 mand m/k mødte op til første dag i dag, til trods for en øspjaskregnvejr. Vi var vist alle enige om, at hvis ikke holdet netop havde premiere i dag, ville vi ikke havde kørt. De "gamle" hold havde således også massivt mandefald.

Efter en indledende time med teori i sikker tegngivning og rulleskift, skiftede vi scene til de regnvåde veje, hvor det blev til fire gode intervaller.
Først en enkeltstart op af Sandbjergbakken med låst lavt gear, herefter rulleskift af Stumpedyssevej, afsluttende med først en øvelse i højeste gear op ad Birkerødbakken og dernæst tilsvarende på Geels bakke blot denne gang i laveste gear. Mellem intervallerne blev der kørt i et behersket tempo, så alle kunne være med. Ikke desto mindre var der vist nogle ømme ben efter træningen, det var i hvert fald meningen.

Holdet kører fremover hver lørdag klokken 9:00 fra klubhuset.

Ingen kommentarer: