torsdag den 25. marts 2010

Har du et hus til salg?

Så skete det som vi har ventet på i fire år. Det politiske flertal i borgerrepræsentationen har i dag vedtaget at bygge Nordhavnsvejen i en skrabet udgave, hvilket betyder at vores hus bliver eksproprieret, formodentligt inden sommer.

Den skrabede udgave er sørgeligt for bydelen, men jeg er glad for at de trods alt valgte en løsning. Alternativet med ti års udsættelse ville ikke have været rart.

Men ikke desto mindre; et hus med tårn med udsigt til Sverige, en spritny strand inden for spytafstand, og en s-togstation for enden af haven. Hvor fanden finder man det?

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ja, vi har hørt det sagt i TV. Det gør ondt langt ind os på jeres vegne, - og som gæster i huset bliver det også et savn.
Det bliver svært at erstatte, og der er mange ubekendte - bl.a. hvad vil kommunen tilbyde jer?
Kærlig hilsen
morfar

Anonym sagde ...

Øv øv øv, den dejlige plet I har, bliver svært at erstatte.
kærlig hilsen Lise

Anonym sagde ...

i. ja det er meget svært,men der er ikke meget at gøre ved det, men man kan ikke rigtig forstå, jo det kan man godt forstå det, men det er fordi det rør ved noget der er så dejlig og noget vi herfra så godt kan lide og synes næsten man har andel i det, man kan arbejde med det som man har man har lyst til, ligesom det er ens egen, man kan gå en tur når man har lyst til det, alt er inden for rækkevidden, alt det kan bestemt ikke erstattes med penge, vi tænker meget på det.
kærlig hilsen fra Farmor og Bedstefar.