lørdag den 17. december 2011

Man kan godt more sig uden alkohol, men resultatet bliver også derefter

Hårde arbejdsuger og fredagsjulefrokoster er ikke god forberedelse til lørdagscykelturen. Med en julefrokost i Århus, efterfølgende togturhjem og resulterende sene sengetid, var jeg i sidste uge i den grad ikke sprød. Resultatet udeblev heller ikke, jeg hang i den grad i bremsen. Mig? ! Sidst! Det var lige et knæk i selvtilliden!

Men hvis en hård tur er lig godt træning, fik jeg da en usædvanlig effektiv træning.

Allan, som har deklareret, at han vil træne triatlon næste år, tyvstartede svømmesæsonen med et hovedspring ud i en mudderpøl. Hen over styret, og næsen direkte ned i pølen, så ansigtet var dækket op til begge ører.  Han besluttede sig dog for at der var for lidt vand, og tog i stedet hjem i brusebad. Hvor meget det kvalificerer til triatlon, er tvilvsomt. Men hold kæft vi grinede ;-)Til julefrokosten i går blev der kun drukket én  juleøl! og en fandes masse colaer.. man kan godt more sig uden alkohol, men resultatet bliver også derefter...  som man siger. I dette tilfælde skulle resultat jo gerne ses på cyklen dagen efter. Alligevel sov jeg over mig og følte mig bestemt ej heller sprød her til morgen. Nå men op på cyklen og ud gennem dyrehaven for at finde de andre som tonsede rundt derude. Lidt efter lidt, kom sprødheden igen, og da vi efter en tre timer var på vej hjem, var jeg varmet op og den helt store dieselmotor igen sat i omdrejninger. Vi fik lige et par super flows gennem Rude skov og Det danske Schweitz.

Hvor var det godt jeg kom afsted. Selvom ugens arbejde sad som træthed langt ind i knoglerne, fik jeg en fantastisk tur, og en god opvækning til en dejlig weekend.Ingen kommentarer: