søndag den 4. marts 2012

Kongens efterfølger

Næsten stilstand hele februar måned og et hjerte jeg ikke helt vidste, om jeg kunne stole på, gjorde at lørdagens tur blev med 9:15-holdet. Eftersom diciplinærudvalget og dermed holdejeren var på skiferie, påtog jeg mig at lave en rute ud i skoven.

Og hvilken en skøn dag, tur og selskab. Det er ikke kun i kalenderen det er forår. Solen stod højt på himlen, skovbunden rimelig fast (tror stadig den er frosset nedenunder mudderet) og fuglene sang. Så, turen gik i adstadigt tempo gennem Ermelunden, Danske Schweitz, Geels skov og Rude skov. Hjemad kørte vi langs Mølleåen over Lyngby og så lige en tur mere i Ermelunden.

Når man kører som træner på racer er man midt i feltet ellers bagerst, men på MTB er det som stifinder og dermed i fronten. Undervejs kom jeg til at tænke på den gamle børneleg, Kongens efterfølger ;-) 13 mand på række... Hold op hvor havde vi en dejlig tur.

I dag søndag, fik vi genoplivet en god tradition fra sidste år, nemlig søndagsturen med Asger, den lange. Godt nok kun til Eremitagen og tilbage, men et sted skal man jo starte. Dejligt at komme lidt ud, og dejligt at se, at cyklingen ikke var glemt. Selv gearet i for blev skiftet... det gjorde det ikke sidste år!

Og hermed er der de første 4 dage i marts kørt mere end i hele februar.

Ingen kommentarer: