onsdag den 21. marts 2012

Ingen grænser for lir

Når man, som jeg, er stærkt platfodet, synker foden indad. Ja, det kan næste ligne, at man går siden af fodroden. Når man så også har skruer i anklen der også stritter, og en meget stor fod, så kan det blive lidt svært at få plads til det hele: fødder, ankler, plathed, skuer, sko, overtræk og pedalarm. Resultatet ses her:

Jeg har således slidt mangen et hul mit i skoovertrækkene, og for helvede hvis jeg ikke passer på, når jeg står op for at accelere og slår ankelen imod, ja så gør det nas!

Sidste år kiggede fysioterapeuten noget på min mærkelige gangart, og anbefalede mig at få lavet et par indlæg til mine sko, der kunne rette foden op, for ellers ville det på sigt gå ud over knæ, ryg og det der er værre. Og kloge mennesker skal man lytte til. Indlæggene, jeg fik lavet, fungerer super godt i mine kontorsko, ja faktisk har jeg slet ikke lyst til at tage kondisko på, for den bedste komfort får man altså, når man kan stå ordentligt oprejst på sine fødder.

Det slog mig så, at jeg vel egentlig også burde have et par til de sko som jeg bruger næstmest, mine cykelsko. Håndskomager Elsgaard, som jeg bruger, og som er knippelgod, var med på ideen. Ikke noget han havde lavet før, men indlæg til aktive (og platfodede) mennesker dvs skøjterløbere, løbere og andet godtfolk er en af hans specialiteter, så hvorfor ikke? Det var lidt af et forsøg, for hvis der er noget der ikke er i en cykelsko, er det plads... og stive skulle de også være.. og lette..  Kenneth lånte mine cykelsko hen over vinteren, og har brugt de lange vinteraftener til produktudvikling. I dag jeg kunne så hente vidunderne.

Og søreme om ikke de er lavet i kulfiber, ingen grænser for lir!

Eftersom det er et forsøg, blev vi enige om at slå halv skade, mod at jeg melder mine erfaringer tilbage. Så det er så min første sponsoraftale ;-)

Hø, vi bliver flyvende. Carboiing og sponsor... Riis, ringer du eller skal jeg?

Ingen kommentarer: