søndag den 6. oktober 2013

Træsko-Ole og de flotte billeder

Da cyklerne på årets C2C blev afleveret til transportbilen, blev der kigget lidt på en af dem, for der sad normale pedaler! Ikke noget fancy klick-pedal værk.. eller noget, bare helt almindelige pedaler..

Jo jo, sagde indehaveren, Gulv-Ole, jeg skal da køre i mine træsko.!  Og, det gjorde Ole, ikke bare almindelige træsko, men dem uden hælkappe... og det som skudt ud af en kanon. Herefter kom navnet ligesom af sig selv, Træsko-Ole :-)


Famne imponerende, når de sko vi andre bruger er nøje udregnet med udbøjning i carbonsål og hælgreb der kan justeres og meget mere.

Men, ud over at de kører godt, sådanne gummi-træsko, så har de også nogle andre store fordele, så måske skulle man overveje..Ubemærket er det naturligvis ej heller på hjemegen omkring Sæby, ej heller da Ole kørte til Paris sidste år. Her er et par artikler fra den lokale verdenspresse:

http://www.saebyavis.dk/2012/07/22/fra-s%C3%A6by-til-paris-med-tr%C3%A6sko-pa/
http://www.saebyavis.dk/2013/09/28/sa-gjorde-han-det-igen-%E2%80%93-med-tr%C3%A6sko-pa/


Nå, men det jeg egentlig ville fortælle var, at Oles store hobby er fotografering, så det blev til rigtigt mange, rigtigt gode billeder undervejs:

Tag med på Coast-2-Coast, og nyd bjergene, de hyggelige byer og ikke mindst himlen! Klik her:  http://goo.gl/37shoF


Ingen kommentarer: