torsdag den 17. oktober 2013

Velkommen til efteråret

Efterårsferien, ja dvs ferie har vi nu ikke, men alligevel.. Efterårsferie betyder at MTB skal findes frem, og teknikken og den pudses af igen.

Og, det er blevet til tre dejlige ture,  en god lang på veje i lørdags, Rude skov søndag med svogeren og St Dyrehave i dag med Klaus fra klubben.

Action i skoven

I Rude er der lavet et fantastisk stort sporarbejde i år, for at få et godt og holdbart spor. Masser af dræning, broer og små hop Det bliver så dejligt på vore faste lørdagsture. Eftersom svogeren kunne fortælle at der intet lignende spor er i de berømte Silkeborg skove, må jeg indrømme at vi sgu er heldige her.. og så lige udenfor døren..

St Dyrehaven er et andet game.. 21 km langt spor med masser af flow.. og helt sindssygt mange rødder. Når man lægger regn hertil, får man helt sindssygt mange, sindssygt glatte rødder.. og en rute som var forbavsende teknisk svær. Efter nogle kilometres famlen rundt, kom teknikken tilbage... ja, man kan sagtens have flow og køre stærkt i et rodhelvede.. det kræver bare en masse erfaring og teknik.. samt koncentration, for hvis du rammer dem lidt skævt, kan du lede i nabokommunen efter dit forhjul ;-)  Men hold da op hvor er det fedt når alt går op i en højere enhed, og man kan holde 20 km/t mellem træerne, selvom det føles lidt border-line.. Det er cykling!

Sidste år kom jeg for skade at skrive, at ingen, absolut ingen kan følge med mig og min cykel. Det lykkedes Klaus at modbevise det sidst på sæsonen. I år har du sgu noget at træne efter, Klaus! ;-) Tak for turen!

2 kommentarer:

Klaus R. sagde ...

Ja ja, men du får baghjul inden jul! Det ville nu også være sjovt at se hvordan det gik hvis du stillede op på en 26" hardtail! Tør du?

Per Johansen sagde ...

Om det så skulle være en børnecykel med knækkede eger, Klaus.. kom bare an! ;-)