søndag den 2. marts 2014

Forår

Så oprendte marts, og det er blevet forår.. ja det vil sige på kalenderen og lidt i haven... men med regn og under 1 grads varme, er vejret er sgu knap så forårsagtigt

I dag startede vi det traditionsrige Team Recovery op. Tre til fire søndagsture i et fornuftigt tempo inden den egentlige racersæson starter.

Det startede det år, jeg havde gået rundt med en brækket ankel og havde brug for genoptræning inden det for alvor gik løs, og initiativet blev bakket godt op af andre, der ej heller havde fået kørt for meget den vinter. Siden har vi hvert år kørt de små søndagsture i marts.

Til trods for en god MTB tur i St. Dyrehaven, havde jeg havde gået hele lørdagen og glædet mig til at komme ud på landevejen og trille en god søndagstur.. og det var jeg ikke den eneste der havde; for til trods for tåge, let regn og 0,5 graders varme dukkede yderligere fem og den bedre halvdel af Team (knap-så-meget)Sol og Sommer op. Syv raske ryttere, der virkelig nød en 50 km tur op igennem Nordsjælland, og den bidende modvind hjem ad Strandvejen.

Sjovt som godt tøj og lidt endorfiner kan gøre vinter til forår.

Vi kører igen næste søndag :-)

Ingen kommentarer: