mandag den 7. april 2008

En weekend i cyklingens tegn - sæsonåbning

Racersæsonens åbning varsles af to ting, nemlig Ordrup CC store frokost efter første racerlørdag, samt årets første motionsløb Stjernetramp på Sydfyn. I år løb vi ind i begge ting i samme weekend.

Sidste weekend til sidste MTB tur i OCC regi, var fremmødet temmeligt sparsommeligt, men i lørdags til den store sæsonåbning var der mødt rigtigt mange frem, heriblandt også en del nye. Håber de fandt ud af, at vi ikke afslutter med en så lukkuløs frokost hver lørdag ;-)

Stjernetramp var også i år præget af godt vejr. Solen skinnede men vinden var kold. Godt det ikke blæste så meget. Vi kørte igen i år 75 km turen, men den tog desværre 6 minutter længere end sidste år. Nå, men så meget desto mere godt at vi deltog. Vi har brug for lidt træning. Fik ellers det gule kort, da jeg overhalede en der havde stort besvær med en af de stejle bakker, alt i mens jeg snakkede i mobiltelefon. Det synes han eddermanme var urimeligt. Hanne prustede med, hun fik ihvertifal sin del af træningen. Gik ud som et lys da vi kom hjem.

Men søreme om Hanne ikke vandt årets hovedpræmie, et carbon racer stel fra det Odense baserede firma Xtreme. Så er det jo lige et godt spørgsmål hvad hun vil stille op med det. Ny cykel har hun jo ikke brug for.

...han havde ellers en rigtig nuttet lyserød ramme., one-of-a-kind....

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hilse Hanne og ønsk hende tillykke med den fine præmie, selv om jeg ikke kender noget som helst hverken til dens økonommiske værdi eller nytteværdi.
Fra en Hanne-beundrer!