onsdag den 16. april 2008

Paradekørsel - på gæstevisit

Paradekørsel er, når man kører i to rækker cirka 500 meter hvorefter højremanden lader sig og sin række falde bagud, hvorefter venstremanden trækker over på den nu tomme plads, og venstrerækken efterfølgende rykker op. 500 meter efter kan øvelsen gentages.

Rulleskift er det samme, bortset fra, at man ikke trækker feltet i 500 meter, men lader skiftet foregår kontinuert. På den måde kører venstrerække cirka 4 km/t hurtigere end højrerækken.

Sådan foregår det ude på landet, incl en kaptain der styrer slaget gang og holder feltet inde i højre side af vejen. Og hvordan ved jeg det? Jo, jeg var på gæstevisit til tirsdagstræningen i Galten CK, hvor jeg blev modtaget med åbne arme.

Og kører de lige stærkt? Jeps, vi kom 53 kilometre rundt med et snit på 28,2 km/t og de har altså lidt flere og stejlere bakker end vi har her på Nordsjælland. OK, mange så da. Ganske imponerende. Tre bakkespurter og et skiltespurt. Det var meget passende.. lige lidt op at stå på tæer, men ikke udaset.

Til gengæld har de altså ikke så meget fis og sjov, som vi har på de mere uorganiserede OCC ture. Men det giver altså en hel del mere træning.

Ingen kommentarer: