søndag den 29. november 2009

Den nødvendige klimakonference

Selvom november ikke er helt forbi endnu, står det dog til troende, at november bliver frostfri! hmm, skulle det være specielt? Ja, det bliver den første november uden frost siden DMI begyndte at registrere den slags i 1873!

En tankevækkende optakt til klimakonferencen som løber af stablen ude på Bellacenteret i december måned.

Klimakonferencen er ikke kun et topmøde for regeringsledere, men også en stor event for alle andre. En af de mere synlige aktiviteter er en omfattende kunstudstilling i København, hvor de første projekter allerede er sat op ude i Ørestaden.

Team Sol og Sommer tog derfor cyklen i det dejlige novembervejr (!) og kørte ad små veje ud på Amager.
Og her kunne man blandt mange andre kunstværker møde det geniale men tankevækkende værk: Flygtninge i vand til knæerne.Blandt de mere elegante finder man de tre vandrende afrikanere
Men her slår altså et eller andet klik. Vi har her med en kunstner (http://sevenmeters.net/) at gøre, som har lavet protest skulpture til mange FN-events og som med rette er socialt indigneret. Men men men, der skal mange klimakonferencer til, før vi som Brundtland tænker globalt og handler lokalt, for der er vel ikke noget så vigtigt som den kunst man selv laver? Den er i hvertfal så vigtig, at man kan have en dunkende dieselgenerator til at stå og lave strøm til to projektører, der belyser værket i det klareste solskin. Hold kæææft hvor har vi lang vej igen!

Ingen kommentarer: