lørdag den 8. september 2012

Middelhavet er nået

Så kom vi igennem turen og efter en meget varm dag, var det en dobbeltfornøjelse af stikke tæerne i vandet.

Ganske vist var sidste dag kun 120 km og nedad det meste af tiden, men først skulle vi lige op over et lille bjerg svarende til Klampenborgbakken x 20, i en skov i vindstille og i 29 graders varme. Se det, er ikke noget vi bryder os om her i huset, så efter en tur i hegnet gik vi over til miss-wet-t-shirt. Hanne knoklede, medens jeg sørgede for at pøse vand på hende ;-)

I modsætning til i går, gik det ikke så hurtigt, men stille og roligt med omkring 27 km/t ud mod Narbonne. Det var for varmt og folk var for slidte. Da vi ramte sletten mellem bjergene og kysten blæste det pænt, med modvind, så de der havde overskud blev sat op i front til nogle monsterføringer. De arbejdede til egen fornøjelse, medens vi andre var på badeferie..  nå ja nogen af os ;-)  Det var sjovt at tænke på, at hver gang cyklen rullede lidt af sig selv, fordi det gik lidt nedaf, så var det en højdemeter vi selv havde kørt op. Det blev virkeligt Coast-to-Coast.

Den bedre halvdels fænomenale viljestyrke gjorde, at vi kom i mål.. 707 km og 10.652 hm blev pedalleret over seks dage, der hver på sin måde satte udfordringen højt. Stejle bjerge, lange opkørsler, høje hastigheder, mega varme, astma og hedeslag, ondt i bagen, benene og tæerne...

Men, efter et bad i havet, med en mega sejr i bagagen og champagne i glasset, var det nu alligevel fornøjelsen over egen præstation, det kønne landskab og gode selskab der tog billedet. Vi er allerede ved at overveje hvad næste tur skal være ;-)

Tak til alle der deltog, Isa der arrangerede, dig der læste med og jer der passede hus og skole medens vi cyklede, fik en stor oplevelse og en kæmpe sejr. Men mest af alt til den bedre halvdel af TeamSologSommer, der accepterede at være meldt til, stod træningen igennem og bed sig så hårdt fat i styret, at vi kom over alle bjergene. Du er fantastisk skat!


PS: 10.652 hm er der oppe hvor de store passagerfly flyver..

Ingen kommentarer: