onsdag den 23. januar 2013

Kalender 2013

I 2013 er der gearet lidt ned på motionsløbene, til glæde for enkelte længere løb. Tiden skal nemlig bruges på mere langdistance træning.


4. maj - Stjernetour de Grindsted - 180 km
9. - 12. maj - Træningstur til Harzen
22. juni - Styrkeprøven - 542 km
21. - 28 september - C2C i Pyrenæerne2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvad er din ugentlig træningsmængde og i hvilken belastningsområder cykler du dine langdistanceture. Skal selv træne langdistance med henblik på melfar24. Hilsen frank

Per Johansen sagde ...

Hej Frank,

egentlig har jeg kørt intervaltræning de sidste tre år, og ikke decideret trænet langdistance. Fsv styrke, AT og VO2 er det også rigeligt, ligesom man kan træne udholdenhed ved at træne med energiunderskud, altså ikke proppe sig med kulhyrater før og under turen.. så når det kommer til stykket behøver man ikke træne langdistance for at kunne køre langdistance..

Meen, når virkeligheden rammer en, ja så er der noget med slidstyrke på bagen, styrke i ryggen, god siddeposition på cyklen osv, så man kan ikke undvære de lange træningsture.

Jeg tror vi tager et antal 200 km i foråret, og her er hastighed eller belastningsområder ikke i fokus, men blot det at sidde på cyklen. Styrken og hastigheden vokser ud af intervaltræningen.

mvh
Per