tirsdag den 8. september 2015

Møn rundt

Årets sensommer klubdag gik til Møn. Tidligere ture er gået til Bornholm og Fyn.. det er ikke uden grund vi kalder det "OCC-Danmark rundt" ;-)


Turen gik fra Kalvehave og rundt ad stort set alle småveje til Stege. Da Team Sol og Sommer var kørende i egen bil måtte vi dog slutte dagen af med at cykle de sidste 10 km retur og således lukke sløjfen.

10 km er jo intet for Team Sol og Sommer.. meeen taget i betragtning af at det stormede lige på næsen og her sidst på dagen også storregnede.. tog det nu lang tid nok..  og broen over til Kalvehave skulle passeres med yderste forsigtighed.. ingen udblæst cyklist til opsamling i sundet, tak :-)

Det var en rigtig dejlig tur med masser af skøn vandudsigt, små veje og hyggeligt selskab. Ikke de mange højdemetre, men udfordringer nok på grund af vinden. Min hastighedsrekord på dagen lød på godt 60 km/t, sat på flad vej, men med vinden i ryggen. Som det vantro lød i feltet "jeg sad med 57 km/ og hullet blev bare større og større".

OCC havde fire hold af sted. Et hold på en kort rute, og på den lange: et kvindehold, et middelhurtigt og et hurtigt.  Af en eller grund røg jeg med som guide på det hurtige. Lige så meget som jeg hygger mig med tage hånd om de lidt langsommere hold, elsker jeg også en gang imellem at kunne trykke til, uden større hensyn.. og Møn i modvind er suveræn for en tung dieseltrækker :-)

Fedt fedt fedt!

Ingen kommentarer: