tirsdag den 8. september 2015

Tour de Alps - dag 7 - I Amarone-land

Dagen startede med en lille snaps på 13 km med 8% i snit.. Den varierede lidt med perioder over 13%.. beklager de mange tal, men sådan er bjerge..  tallene minder lidt om det nederste af Mont Ventoux.. her er det "bare" en vej :-)

Hanne havde lidt revance fra gårsdagens varme bail-out, så vi og en lille flok startede en time før resten af holdet. Hellere vente på toppen, end at få hedeslag.


Ved foden af bjerget samlede vi lige op. Og medens vi lige ventede på de sidste og sikrede at alle kom godt igang, tog Hanne tog forspringet.. det gør vi så tit.. det er mest effektivt, og jeg plejer at hente hende rimeligt hurtigt. Men ikke i dag.. Hanne lagde ud i et gevaldigt tempo og skulle jeg blive indenfor komfortzonen, kunne jeg ikke indhente hende.  Klag af skade sad jeg så lige så stille og ventede på at hun skulle eksplodere.. not so..  der var fanme tryk på kedlerne.. og hun gled lige op..  det var kun på grund af en lille trafikprop nær toppen at vi kunne rulle over målstregen sammen!

Så er det bevist! Skulle du være i tvivl, så kører Hanne som en dampmaskine.. ikke bare i suveræn stil ned, men også op.. bare temperaturen ikke kommer for højt op.

Resten af dagen gik roligt ned mod Verona. Egentlig skulle vi vist have haft et bjerg mere, men som også andre hold, var vi mætte af bjerge og ville sådan set bare hygge os og trille ned til Amarone-vin-markene.

Dagen sluttede med kuffertafleveringer, turens hit: Aperol Spritz og en dejlig prøvesmagning på Amarone, alt sammen venligt sponseret af PP Cykelrejser.


En dejlig afslutning på en dejlig og hård tur :-)

Ingen kommentarer: