torsdag den 28. maj 2009

Til træning med de skrappe

Var ude at træne med OCCs 9:00-hold her til aften. Licensryttere med træner og det hele.

Auch.. mine ben er ømme nu.

Det var ikke fordi der blev kørt stærkt undervejs, min gennemsnitshastighed for de 73 km var kun på godt 28 km/t. Nej faktisk holdt træneren hastigheden nede, ved effektivt at påtale hvis der blev kørt stærkt.

Men men men... ude på ruten stoppede vi op, og fik udpeget en rundtur, som først skulle køres lavt lavt gear i samlet spurt. Ja, man kan faktisk køre over 40km/t i 3. laveste gear... er du vimmer mand benene gik som trommestikker! Det så virkeligt morsomt ud, men var ekstemt hårdt! Dernæst kørte vi samme rundstrækning som enkeltstart, hvor rytterne blev sendt af sted med de stærkeste til sidst. Herefter flyttede vi holdet i ro og mag hen til en anden rundstrækning der indeholder de skrappeste af de bakker vi kørte i Blomsterløbet sidste uge, og her blev der kørt parløb, igen i rækkefølge med de stærkeste til sidst.

Det er altså smart. Alle kan følge med, ingen bliver sat på transportstrækningerne og på intervalstrækningerne er der udfordringer for alle uanset hvor stærke de er.

Så, jeg kom hjem uden at være helt udaset, uden at være gået sukkerkold men benene er som gele. Det virker som den helt rigtige måde at træne på.

Ingen kommentarer: