søndag den 17. januar 2010

Slushcup 5. afdeling - Urban Slush i B&W hallerne

Det prikker i min højre tommelfinger....

Sidste år efter en lang MTB-sæson var der hul i alt mit vintertøj. En ny og tættere jakke er det blevet til, samt et par nye støvler som dog ikke er taget i brug endnu. Bukserne, undertrøjen, og vinterhandskerne er stadig i brug. Og der er altså hul i højre tommelfinger i handskerne. Det går ikke ustraffet af, når temperaturen nærmer sig minus 26 grader, vinden taget i betragtning.

Urban Slush blev i år kørt yderst ude på Københavns havn i og omkring de store B&W haller. Den iskolde vind stod ind ude fra Øresund, så folk kørte helt skævt når de fik den på tværs, og sneen føg hen af vejen.


Lidt af ruten var på stenhård frossen jord, men hovedparten var på asfalt/beton.


De fleste af de mange fine chikaner og hop, bygget op i højde af tre-fire europa-paller, lå heldigvis inde i hallerne, hvor der var læ for vinden, men største forhindring var uden tvivl den spejlglatte is der lå sort og hård på det meste af asfalten udenfor. Slalomkørsel mellem de mange containere og hoppene op og ned af paller og betonramper var rigtigt sjove og krævede en del hastighed. Jeg valgte dog at tage den meget med ro på isen, og fik derfor ikke nogen udpræget god tid. Pyt, det var rigtigt sjovt, ikke mindst ramperne.Super arrangement, mega koldt, nul slush, men rigtigt Urban!


Tak for lån af billederne til Google, Michael Hansen og Michael Madirazza
Se flere gode billeder her: http://noppenau.biz/SlushPlusBogW.html

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hvor er det dejligt med 'drengerøve' i den alder!
Godt gået.
Hilsen
en lidt misundelig misundelige meget ældre legebarn