mandag den 10. maj 2010

Grejsdalsløbet - 173 km

Ordrup sendte et pænt kontingent til Årets Grejsdalsløb, og vi fik virkeligt vist farverne frem. Ikke mindst fordi det store 200 kms hold havde så mange punkteringer, at de mere stod ved vejsiden og lod sig passere end de befandt sig på cyklerne.

På 173 var vi fire, og vi havde ingen punkteringer. Men fik til gengæld organiseret en række gode rulleskift. På halvvejen havde vi således kørt med et snit over 33 km/t. Så kom bakkerne til gengæld med Kiddesvej som den stejleste. Compactkrank og bjerggearing i bag til trods måtte jeg stå op. Egentlig utrolig at man kan holde balancen, med den hastighed ;-)

Vi kom derfor rundt med et snit på 29,3 km/t eks depot, og godt 28 incl depot. Fuldt ud tilfredsstillende på den rute.

Vi overnattede på Scandic, som har et specielt tilbud til sportsfolk, og fik en sublim service, incl lov til at tage cyklerne med op på værelset og sen udcheckning, så vi kunne få et bad bagefter. Helt fantastisk!

Og så skulle man jo tro, at det var en rigtig drengeaften i byen, men ak, topmålet af luksus var, at få lov til at gå i seng 21:30 og nyde en lang uforstyrret nattesøvn inden strabadserne. Ultra seriøst! Med til at fuldende luksussen var i øvrigt også badet efter turen. Det var dælme dejligt.

Enten er man ved at være for seriøs eller også bare for gammel, når topmålet af luksus består i at få lov til at gå tidligt i seng og et brusebad.

Ingen kommentarer: