fredag den 14. maj 2010

Syv punkteringer til Strø

Den normale torsdagtræning var i anledning af Kristi Himmelfart forlagt til formiddagen. Så skulle der være tid til at kunne nå ud til Strø Bjerge! Sidste år lykkedes det aldrig, et eller andet kom partout på tværs.

Men, også denne gang holdt det hårdt. Hele syv punkteringer! Ja, jeg havde ikke nogen, men resten af holdet tog i spredt formation livtag med håndpumperne. Gårsdagens megaregn havde i den grad rejst alle de små flintesten op, så de stod parat som små sylespidse knive.

Ruten var lagt an på bakkerne, og førte os rundt til steder hvor flere af os aldrig havde været, Spydbakken, Bure Sø og Strø. Jeg har virkelig glæde af min cykelGPS. Med lidt ruteplanlægning hjemmefra, giver den en frihed til komme rundt på steder hvor man ikke lige har været før. Og, da vi så endelig var færdig med Strø, blev vi enige om at afbryde ruten og vende næsen hjemad igen. Ganske som med GPS i bilen, beder man bare Garmin´en om at finde korteste vej til Fem-vejen, og voila, har man korteste rute ad små veje og cykelstier. Den ved godt at man ikke vil cykle på de store veje eller på grusveje. Super!
Jo, der er kønt i Nordsjælland
Billede lånt fra wikimedia

Ingen kommentarer: