fredag den 21. oktober 2011

Asger på singletrack

Asger vokser helt forrygende, så den gamle (men ikke så slidte) Giant er blevet alt for lille. Ikke at han klager sig, det gør han sjældent, men vi andre kunne ikke bære, at han kører med knæerne oppe om ørerne. Turen gik derfor i går rundt til en bunke cykelhandlere og vi fandt en ny fin sort/hvid/rød MTB, med knippelgodt udstyr på. Carraro, hvem har hørt om det? Men det er faktisk et mærke fra støvlelandet, hvor hver flække åbenbart har en cykelfabrik.  Hul i det, det var lige den der passede Asger og faderens pengepung.

Og i dag skulle den italienske supermaskine luftes. Vi har så mange gode skovveje lige udenfor døren, så turen gik op igennem Dyrehaven, langs Mølleåen og gennem Geels skov til Holte. Op til Geels skov gik der lidt singletrack i den.. Asger klarede det fornuftigt, men var godt nok træt bagefter. Utroligt grænseoverskridende for ham, og ikke uden et par knubbede ord ;-)  Men fremad går det med stormskridt! I dag blev det lige til 25 km i skoven, ikke ringe!

En rouleur i skoven

Er den ikke bare flot, Carraroen?

Sjovt som den rette størrelse cykel sætter hastigheden i vejret. Smalle dæk, og vel fire kilo lettere end den lille gamle cykel. Samme gode gear som på sin fars cykel... En rigtig drengecykel!

2 kommentarer:

Hammy sagde ...

Hvor jeg dog glæder mig til, at jeg er kommet mig over min skade, og kan tage nogle ture på min MTB.

God træning!

Anonym sagde ...

Stærkt kørt Asger.
Glæder mig til at se din nye MTB.

Kærlig hilsen
morfar