lørdag den 1. oktober 2011

Håndværkertid

Så er nedrykningen af vores lille gule hus på Strandvænget i gang.
Vinduerne er taget ud, døre og lofter pillet ned. I denne uge er der dampet blymaling af i kælderen... hmmm... det var jeg ikke klar over var tilstede, gad og vide, om det var farligt? Vi prøver på at få fat i 3-d vejrhanen, et lille sejlskib, med en morsom historie, men kommunen har ikke lige fortalt nedrivningsfirmaet at det er vores. Sejlskibets historie er, at det i flere år var pillet ned pga af tæring. En der dagligt passerede i S-tog, og havde som hobby at lave 3-D vejrhaner, skrev til tidligere ejere om ikke han måtte få lov til at lave en kopi til opsætning, så han havde noget at nyde, når han pendlede til arbejde om morgenen. Det fik han lov til, håber vi kan sætte den op i haven.

Men også i Klampenborg er det håndværkertid.. Under tøen i januar måned væltede det pludselig ned med vand i tilbygningen. Taget er konstrueret forkert. Efter mange måneders kamp med forsikringsselskabet godkendte de endelig torsdag i forrige uge at vi skal have lagt taget om, spær, lægter, isolering, undertag, indertag rub og stup. Og det var ikke første gang vandet væltede ned, ser bare denne botaniske have, der gemte sig på spærene:
Egentlig har jeg været noget sur på forsikringsselskabet for at have træneret sagen så langt tid, for det er ikke i efteråret man tager taget af.. den slags skal helst gøres om sommeren.. men man må sige, at det i den sidste uge har været bedre vejr end i hele sommeren. Sådan er der en mening med alt ;-)

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Ja, det er først nu jeg får mig taget sammen til at fortælle at for mig er det vemodigt at det lille, store, smukke, specielle hus med en super beliggenhed nu bare har været.
Jørgen