søndag den 14. oktober 2012

Central Afrikansk trommedans

Ånden var lidt skrøbelig i går, da regnen dansede Central Afrikansk trommedans på ruderne, med en intensitet som lige før missionæren bliver sænket i den sorte gryde. Det stod kort sagt ned i tove, klokken var blevet sen aftenen før, hvor vi deltog i den københavnske kulturnat og så var der også røget en god-nat øl under vesten.. jo undskyldningerne stod i kø for ikke at møde op til en hård træningsdag.

Heldigvis stod chefen, den bedre halvdel fast, og så måtte cyklerne jo pumpes, kæden smøres grundigt og lommerne fyldes med slanger, inden det dyre grej blev kastet ud i mudder og regn.

Og, når man så er kommet afsted...  med uldsokker, skoovertræk, vandtætte handsker, skærm på raceren, så røven ikke bliver våd, itrukket den vidunderlige regnjakke fra Assos og et par gode cykelbriller, ja, så sidder man jo der i sin lille kokon og nyder at være ude i den friske luft og føler sig en lille smule sej.  "Mon ikke de er en lille smule imponerede, når de passerer os i deres biler?"  Næppe, jeg kunne godt finde andre tanker bilisterne kunne have når de ser os på cyklen i det vejr!  Pyt, de ved ikke hvor dejligt det rent faktisk er!

Det gjorde resten af klubben 291 medlemmer heller ikke, for de eneste der var ude at køre, var en far og søn, en enkelt licenser, trænerkollektivet på 9-holdet samt Teamsologsommer, ialt omkring de 8-9 stykker. Hele 10-holdet, de to 9:15 hold og alle de skrappe drenge på 9-holdet blev hjemme til underholdningen fra den centralafrikanske trommedans. Stakkels jer, I gik glip af en rigtig dejlig cykeltur!  Til gengæld har vi sgu et super trænerteam!

Det blev til 70 dejlige kilometre, forunderligt nok helt uden punkteringer, men i dejligt selskab. Sådan kan man være så heldig!

Ingen kommentarer: