tirsdag den 30. oktober 2012

Nightride, nu i mørke

Ved vintertidens indførsel, bliver det tidligere mørkt, nu allerede sidst på eftermiddagen. Det betyder, at nightride, som starter klokken 17:30 i skoven, nu ikke har blot det sidste solstrejft, men tvært i mod skal køres helt på lamperne.

Ikke bare giver en tur i skoven god motion, men når rødder, sten og smalle passager mellem træerne køres i et et hæsblæsende tempo, med en cykellygte til underholdning, ja så for kroppen også et skud adrenalin, som spinningcenterets varme og sikre interiør aldrig kan matche.

Team Sol og Sommer kørte sig en hyggelig eftermiddagstur, og da vi mødte Anders på mødestedet, tog han og jeg en rundtur på blå rute i Geels, medens Hanne listede hjemad. Anders er nok den hurtigste MTB-rytter i klubben, men jeg hørte da et par eder, da han skulle følge med. Det er røv teknisk at køre i så lidt lys, på en så svær sti. Jeg kender den jo ind og ud....

På vej hjem gennem dyrehaven skinnede fuldmånen ned på sletten, stampedammen og dyreflokkene, medens Mars stod i horisonten over mosekonens bryg. Utroligt flot!

I øvrigt er det ti dage siden jeg har siddet på MTB´en...  det er sikker garanti for ømme ben, også selvom racercyklen har været luftet i mellemtiden.

Ingen kommentarer: