tirsdag den 30. oktober 2012

Sidste racertur

Når vintertiden står for døren, er det samtidigt tid for sæsonskiftet i OrdrupCC.. de fleste af os skifter fra racer til MTB. Det fejres med en stor frokost, med alt hvad dertil hører af sild, spætter, flæstksteg, hønsesalat etc. I år dukkede der 80 op, et vidnesbyrd om, at vi nu er 300 medlemmer, eller cirka dobbelt så mange som da Team Sol og Sommer blev medlemmer.

Men vejret var nu også strålende, ja det vil sige..  En solskinsmorgen sent i oktober er lig med manglende skydække og derfor nattefrost. Saltsprederne havde kørt udenfor vor dør, og det gibber altså lidt i en, når man hiver de dyre sager direkte ud i saltsuppen! Længere oppe ad kysten var fornøjelsen dog ren is, alt var dækket af rimfrost, ja sine steder lå der faktisk et centimetertykt is/sne/rimfrost lag, som da solen fik fat, forvandlede sig til et solidt lag vand på kørebanen. På den måde forvandlede et strålende morgenvejr sig faktisk til endnu et vinterbad med spandex på, nu i saltvand.

Og nej, selvfølgelig har cyklen ikke godt af det. Det lyder som om lejerne i krankboksen har haft det bedre. Ikke at jeg mærker forøget modstand i den, men blot en slæben på, en tør støj fra lejerne...

Cyklen er nu vasket, pudset og hængt op på vinterhiet. Så må den ned en af dagene og få skiftet lejer og gennemset alle slidelene, så når sommertiden kommer er det bare at flå den ned fra væggen og cykle ud i solskinnet.


Ingen kommentarer: