lørdag den 29. december 2012

Traditioner med to slags bønner

Ordrup CC er en gammel klub med mange traditioner. En hel del af dem kredser om de altid tomme cykelryttermaver. Således mødes vi altid i klubhuset til en bid mad efter cykeltræningen. I sommersæsonerne er det til en bid brød, som ved sæsonskifterne udvides til en større lukullisk frokost. Ved nytår er det champagne og kransekage, og i hele vinterhalvåret skiftes vi til at lave suppe.. Så vi kommer igennem mange forskellige slags supper..

I dag var Team Sol og Sommers tur. Eftersom julen jo har bragt en overdådighed af mad, trængte vi til en let grøntsagsuppe, så det blev til klar grøntsagsuppe med to slags bønner og spændende krydderier:

1,5 kg persillerod
2 kg gulerødder
1 kg kogte hvide bønner
400 gr grønne bønner
9 liter grøntsagssuppe
frisk timian
tørrede abrikoser, citronskal, korinander, kademomme, havsalt, fennikelfrø, citronpeber og chilliflager

Og dertil lunt brød, parmesan og ekstra chilli.

Efter en regnvåd og lettere diset dag just over frysepunktet, var det lige hvad cykelfolket havde brug for.

Længe leve gode traditioner!

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Uhm, lyder rigtig godt.
Godt nytår.
Kærlig hilsen Finn og Lise

Anonym sagde ...

Pas på ikke at gå Herremad.dk i bedene!
Kærlig hilsen
Jørgen
PS Vi prøver opskriften