tirsdag den 15. juli 2008

Ét sølle sekund

Så blev der endeligt kørt cykelløb i Tour de France. CSC satte sig totalt på løbet. Specielt imponeret er jeg over indsatsen fra Voigt og Cancellara, der mellem de to bjerge nærmest kørte en enkeltstart for med et kvælende højt tempo, at slide alle andre op. Og der blev f... kørt stærkt!

Bjarne Riis er da også svært godt tilfreds, og ligeså den nye sponsor Saxo Bank, der virkelig fik noget for pengene i går.

Og sandt er det da også at en del af holdene gik totalt ned, men ser man koldt på resultatet for CSC, så kan jeg egentlig ikke se der er så meget at glæde sig over. De fik ikke den gule trøje, manglede ét sekund! Trøje gik istedet til Cadel Evans, som var en af favoritterne og altså ikke blev slidt ned. Og, samtidigt tabte de den hvide trøje samt holdtitlen!

Selvfølgelig hedder det sig nu, at det nok ikke er så dumt ikke at skulle slide sig op på at forsvare den gule trøje, men jeg tror nu nok der er en del på CSC holdet der alligevel har alvorligt ondt i benene i dag. Man skal altså også slide for at få den.

Ingen kommentarer: